Hallo, om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn gebruiken we cookies. Dat je het weet, dus door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en het privacy beleid.   
OK
VLOG 'NS VLUG

Vorige week deed ik het voor het eerst, vloggen. Eigenlijk heel makkelijk, gewoon de camera aan en luchtig doen. Net als Martien Meiland van Chateau Meiland, die met zijn luchtige voorkomen miljoenen volgers heeft. Luchtig doen, dat gaat me goed af, ons dansvak is één en al luchtigheid. Zorgen dat mensen zich op hun gemak voelen, ontspanning en plezier hebben en dat ze graag naar je luchtigheid luisteren. De dansscholen zouden vol moeten zitten met volgers. In werkelijkheid is het anders, we moeten tegenwoordig alles uit de kast halen om te laten zien hoe leuk dansen is. 

 

Ons vak is verre van luchtig, we zijn serieuze ondernemers. Strak marketingplan, goed inkoopbeleid, horecatijger, creatief en vernieuwend zijn, leuke evenementen organiseren, samenwerken en zorgen dat je toko er piekfijn uitziet en ja, dus zelfs op social media actief zijn. 

 

Maar de aanhouder wint, in september gaan we ons 25edansseizoen in en met “Dancing With The Stars” terug op de buis moet het wel goedkomen.