Hallo, om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn gebruiken we cookies. Dat je het weet, dus door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en het privacy beleid.   
OK
 • Volwassenen
 • Streetdance Kids
 • Streetdance HipHop
 • Zumba® / LaBlast®
 • Draag&Dans
 • Bruidsparencursus
 • Samen uw vaste avond uit...

  Gun je stoel een vrije avond!

  Niets leuker dan samen op de dansvloer heel veel plezier hebben... U danst met uw eigen partner, vergeet de zorgen van het werk en doet nieuwe kennissen op! Naast de danslessen bijna wekelijks ons DansCafé op zaterdagavond. Gezellige moderne muziek, een hapje een drankje.... Kortom Quality Time!
 • Vanaf 4 jaar ...

  Kinderen en muziek..... deze combinatie kan slechts leiden tot 1 bezigheid: DANSEN!!
  Heel veel kinderen hebben de afgelopen jaren de eerste kennismaking met dansles in onze dansschool mee mogen maken. Ieder jaar weer heel veel blije kinderen op de dansvloer gezien, was het niet in de dansschool dan was het zeker wel in onze tweejaarlijkse theatervoorstellingen in het Castellum Theater. 
 • Let's go urban ...

  Sinds eind jaren 90 hebben de Urban dansstijlen een ware vogelvlucht genomen. Streetdance, HipHop, what's in a name. Coole moves, vette muziek en met je vrienden en vriendinnen helemaal los gaan, daar gaat het om!
 • Fit, Fitter, Fitst....

  Een workout die eigenlijk geen workout is!

  De drie kwartier vliegen om, je hebt niet een in de gaten dat de calorieën eraf vliegen. En waarom? Je danst, danst en danst. De opzwepende zuidamerikaanse ritmes van salsa, merengue, cumbia maar ook afgewisseld met swingende rock 'n roll en cha cha cha  zorgen ervoor dat je volledig "uit je dak" gaat. Met een goed gevoel begin je dan aan de rest van de dag of avond!
 • Nieuw dit voorjaar!

  Draag&Dans is voor moeders en/of vaders die met hun baby of jonge peuter in de draagdoek of -zak willen dansen.
 • De grote dag .....

  .... komt eraan en natuurlijk wil je het feest stijlvol kunnen openen.

  Speciaal voor bruidsparen die zichzelf weinig tijd gunnen en/of een originele openingsdans willen, is de bruidsparen-privé-cursus een uitkomst!

  Klik hier voor meer info!


BREAKDANCE
Breakdance wordt echte sport! In 2024 zal deze sport worden toegevoegd aan de het programma van de Olympische Spelen in Parijs. Wij hebben deze sport nu al enkele jaren aan ons programma toegevoegd. De instructeurs Carlijn en Jordi zijn zeer ervaren breakdancers en maken van iedere les een leuk feestje.

We werken met wat gemengde leeftijdsgroepen voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar.

De eerste cursus zal bestaan uit een reeks van 13 trainingen, waarin alle basisvaardigheden van deze stoere sport aan de orde komen. De gevorderde cursus is bedoeld voor kinderen die wat verder zijn en eerder hebben meegedaan. In overleg met de instructeurs wordt bepaald wanneer kinderen toe zijn aan het volgende niveau.
Kinderen leren al snel om mee te doen aan breakdance-battles.

De lestijden zijn:

Cursus: Lesdag: Lestijd: Eerste les:
Beginners nievau 1 Kidsclub (6-12jr) donderdag 16.00 - 17.00  18 januari 2024
Gevorderd niveau 2 Kidsclub (6-12jr) donderdag 17.00 - 18.00 18 januari 2024
TeenzClub gevorderd (10+) donderdag 18.00 - 19.00 18 januari 2024
       
Klik hier voor: Cursusprijs Inschrijven Inschrijfvoorwaarden