Hallo, om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn gebruiken we cookies. Dat je het weet, dus door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en het privacy beleid.   
OK
 • Scholieren
 • Volwassenen
 • Streetdance Kids
 • Streetdance HipHop
 • Zumba┬« / LaBlast┬«
 • Draag&Dans
 • Bruidsparencursus
 • Leuk, leuker, leukst....

  Al jarenlang zijn onze stijldanscursussen voor scholieren een goede start van het weekeinde. Met je vrienden en vriendinnen van de sportclub of school heeeeeeel veel vette pret op het parket!
  Geen gedoe met saaie muziek en tuttige danspasjes en van die enge handjes. Nee gewoon uit je bol gaan op de dansvloer met allemaal vlotte jongens en meiden.... en de leukste feesten!
 • Samen uw vaste avond uit...

  Gun je stoel een vrije avond!

  Niets leuker dan samen op de dansvloer heel veel plezier hebben... U danst met uw eigen partner, vergeet de zorgen van het werk en doet nieuwe kennissen op! Naast de danslessen bijna wekelijks ons DansCafé op zaterdagavond. Gezellige moderne muziek, een hapje een drankje.... Kortom Quality Time!
 • Vanaf 4 jaar ...

  Kinderen en muziek..... deze combinatie kan slechts leiden tot 1 bezigheid: DANSEN!!
  Heel veel kinderen hebben de afgelopen jaren de eerste kennismaking met dansles in onze dansschool mee mogen maken. Ieder jaar weer heel veel blije kinderen op de dansvloer gezien, was het niet in de dansschool dan was het zeker wel in onze tweejaarlijkse theatervoorstellingen in het Castellum Theater. 
 • Let's go urban ...

  Sinds eind jaren 90 hebben de Urban dansstijlen een ware vogelvlucht genomen. Streetdance, HipHop, what's in a name. Coole moves, vette muziek en met je vrienden en vriendinnen helemaal los gaan, daar gaat het om!
 • Fit, Fitter, Fitst....

  Een workout die eigenlijk geen workout is!

  De drie kwartier vliegen om, je hebt niet een in de gaten dat de calorieën eraf vliegen. En waarom? Je danst, danst en danst. De opzwepende zuidamerikaanse ritmes van salsa, merengue, cumbia maar ook afgewisseld met swingende rock 'n roll en cha cha cha  zorgen ervoor dat je volledig "uit je dak" gaat. Met een goed gevoel begin je dan aan de rest van de dag of avond!
 • Nieuw dit voorjaar!

  Draag&Dans is voor moeders en/of vaders die met hun baby of jonge peuter in de draagdoek of -zak willen dansen.
 • De grote dag .....

  .... komt eraan en natuurlijk wil je het feest stijlvol kunnen openen.

  Speciaal voor bruidsparen die zichzelf weinig tijd gunnen en/of een originele openingsdans willen, is de bruidsparen-privé-cursus een uitkomst!

  Klik hier voor meer info!


STIJLDANSEN SCHOLIEREN
Leuk, leuker, leukst....

Al jarenlang zijn onze lessen ballroom en latin dansen voor scholieren een goede start van het weekeinde. Met je vrienden en vriendinnen van de sportclub of school heeeeeeel veel vette pret op het parket! Geen gedoe met saaie muziek en tuttige danspasjes en van die enge handjes. Nee gewoon uit je bol gaan op de dansvloer met allemaal vlotte jongens en meiden.... en de leukste feesten! 

Van de vlotte foxtrot/quickstep tot de opzwepende samba en van de romatische wals tot de swingende jive. In het eerste jaar leer je zes dansen, in de latere jaren komen daar nieuwe dansen en spannende choreografieën bij.

NIEUW in het seizoen 2019-2020 zijn de aparte Techniektrainingen voor paren met wedstrijdaspiraties. Indien je deze cursus naast de gewone danscursus volgt ontvang je betaal je voor deze cursus de halve prijs.

De volledige cursus bestaat uit 28 wekelijkse danslessen. Om in te schrijven heb je in de eerste drie jaar geen vaste partner nodig.

De lestijden zijn:

Cursus: Lesdag: Lestijd: Eerste les:
Beginners / Jaar 1 donderdag 18.30 - 19.30 26 september 2019
Topklasse 2 / Jaar 6 zaterdag 17.30 - 18.45 21 september 2019
Techniektraining zaterdag 18.45 - 20.00 21 september 2019
Topklasse 5  / Jaar 9 e.v. zaterdag 20.00 - 21.15 21 september 2019
       
Klik hier voor: Cursusprijs Inschrijven Inschrijfvoorwaarden