Hallo, om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn gebruiken we cookies. Dat je het weet, dus door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en het privacy beleid.   
OK
 • Ons danscentrum
 • Over ons
 • Spraakmakend
 • Kids Dans Dag
 • De moderne dansschool

  .... die voldoet aan alle eisen van deze tijd, waarin iedereen zich onmiddellijk helemaal thuis voelt. Aan de buitenkant zien we er weliswaar uit als een woonhuis, maar achter de gevel bevindt zich al ruim 50 jaar een unieke dansruimte.
  ... voel je thuis, in Alphens oudste maar modernste danscentrum!
 • Ronald en Mieke de Vos

  Ronald en Mieke de Vos sloten in 1995 een glansrijke carrière als wedstrijdpaar op vele europese dansvloeren af met de overname van de dansschool van Ruud Vermeij. Vanaf dat moment werd het hun passie om de liefde en plezier voor ballroomdansen over te brengen op heel veel cursisten in hun Alphense dansschool.....
 • Dancing with the Alphense Stars

  Zaterdag 10 september 2016: Dancing with the Alphense Stars.

  Ron van der Veer (ING-Bank en trainer AAV) met zijn partner Priscilla van Kempen waren 1 van de twee winnende koppels in het Alphense Theater Castellum.
 • een hele dag dansen...

  Een hele dag plezier voor kinderen van groep 3 t/m 8 tijdens onze vakantie-dans-dag

  Klik hier voor meer informatie

ELKE LES 'N FEEST

Kick out Corona: Let's dance!

Vanaf zaterdag 15 januari worden alle lessen weer hervat en ook starten er nieuwe cursussen voor:

- Stijldansen Ballroom & Latin voor paren
- Kidswing, Streetdance en Breakdance voor kinderen vanaf 6 jaar
- Zumba

Informeer gerust naar de mogelijkheden: 0172-472509

VOLWASSENEN

Samen met uw partner een wekelijks avondje uit naar de dansschool? Wij zijn er voor u! Of het nu gaat om een beginnersles, een vergevorderde club, de nieuwe herintrederscursus  of een workshop in het kader van een feestje.... dansen is en blijft misschien wel de leukste vrijetijdsbesteding om samen te doen! Gaat u liever voor een stevige zumba-workout om aan uw conditie te werken en tegelijkertijd aan uw dance-skills te werken. Wij bezorgen u onvergetelijke dansbelevenissen!

CORONAVIRUS

We zijn weer geopend!
Alle lessen worden weer hervat van zaterdag 15 januari.

Maatregelen
Onze dansschool is een plek waar mensen samenkomen. Intern zijn er maatregelen getroffen ter voorkoming van verspreiding van het virus. Zo hebben wij ons team en alle leden gevraagd nog meer dan anders te letten op hun persoonlijke hygiëne. Ook worden de garderobe, de danszaal, de toiletten en handgrepen van alle deuren nog vaker schoongemaakt en wordt er continue geventileerd.
Wij controleren bij de entree het Coronatoegangsbewijs.

Ziek: Niet dansen!
Het is niet toegestaan om de dansschool te bezoeken als je de afgelopen 24 uur neusverkouden bent, hoest en/of koorts hebt. Ook als een huisgenoot of je vaste partner koorts en/of benouwdheidsklachten heeft verzoeken we je vriendelijk doch dringend thuis te blijven. Wij zullen leden, waarvan we vermoeden dat ze ziek zijn, vragen naar huis te gaan.

Zie ook volledige COVID-19 reglement

VIDEO’S VAN ONZE DANSLESSEN