Hallo, om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn gebruiken we cookies. Dat je het weet, dus door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en het privacy beleid.   
OK
 • Volwassenen
 • Streetdance Kids
 • Streetdance HipHop
 • Zumba® / LaBlast®
 • Draag&Dans
 • Bruidsparencursus
 • Samen uw vaste avond uit...

  Gun je stoel een vrije avond!

  Niets leuker dan samen op de dansvloer heel veel plezier hebben... U danst met uw eigen partner, vergeet de zorgen van het werk en doet nieuwe kennissen op! Naast de danslessen bijna wekelijks ons DansCafé op zaterdagavond. Gezellige moderne muziek, een hapje een drankje.... Kortom Quality Time!
 • Vanaf 4 jaar ...

  Kinderen en muziek..... deze combinatie kan slechts leiden tot 1 bezigheid: DANSEN!!
  Heel veel kinderen hebben de afgelopen jaren de eerste kennismaking met dansles in onze dansschool mee mogen maken. Ieder jaar weer heel veel blije kinderen op de dansvloer gezien, was het niet in de dansschool dan was het zeker wel in onze tweejaarlijkse theatervoorstellingen in het Castellum Theater. 
 • Let's go urban ...

  Sinds eind jaren 90 hebben de Urban dansstijlen een ware vogelvlucht genomen. Streetdance, HipHop, what's in a name. Coole moves, vette muziek en met je vrienden en vriendinnen helemaal los gaan, daar gaat het om!
 • Fit, Fitter, Fitst....

  Een workout die eigenlijk geen workout is!

  De drie kwartier vliegen om, je hebt niet een in de gaten dat de calorieën eraf vliegen. En waarom? Je danst, danst en danst. De opzwepende zuidamerikaanse ritmes van salsa, merengue, cumbia maar ook afgewisseld met swingende rock 'n roll en cha cha cha  zorgen ervoor dat je volledig "uit je dak" gaat. Met een goed gevoel begin je dan aan de rest van de dag of avond!
 • Nieuw dit voorjaar!

  Draag&Dans is voor moeders en/of vaders die met hun baby of jonge peuter in de draagdoek of -zak willen dansen.
 • De grote dag .....

  .... komt eraan en natuurlijk wil je het feest stijlvol kunnen openen.

  Speciaal voor bruidsparen die zichzelf weinig tijd gunnen en/of een originele openingsdans willen, is de bruidsparen-privé-cursus een uitkomst!

  Klik hier voor meer info!


KIDS DANS DAG
De Vakantie-Dans-Dag is bedoeld voor kinderen van de groepen 3 t/m 8 van de basisschool. Van 10 uur 's-morgens tot 15.15 uur in de middag zijn de kinderen actief bezig met dans en ander entertainment. Ze leren, op de verschillende leeftijden toegesneden dansjes en dansbewegingen. Het afwisselende programma van doen, kijken, beleven, inspanning en ontspanning bezorgt de kinderen een onvergetelijke dinsdag tijdens de herfst-, kerst- of krokusvakantie.

Het programma wordt zo gemaakt dat het voor kinderen van groep 3 net zo leuk is als voor kinderen van groep 8. 

De dag is all-in, d.w.z. de kinderen hoeven naast een goed humeur en makkelijk zittende kleding niets mee te nemen. Voor de lunch, het drinken en een tussendoortje wordt gezorgd. 

De dag wordt om 15.00 uur afgesloten met een korte uitvoering voor de ouders.

De kosten voor dit all-in programma bedragen € 25,- per kind. Na inschrijving ontvangt u hiervoor een nota, die vooraf betaald dient te zijn.

In het fotoalbum ziet u een impressie van eerdere vakantie-dans-dagen.Cursus: Lesdag: Lestijd: Lesdagen:
Krokusvakantie-Dans-Dag woensdag 10.00 - 15.00 21 februari 2024
       
Klik hier voor: Cursusprijs Inschrijven Inschrijfvoorwaarden