Hallo, om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn gebruiken we cookies. Dat je het weet, dus door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en het privacy beleid.   
OK
 • Volwassenen
 • Streetdance Kids
 • Streetdance HipHop
 • Zumba┬« / LaBlast┬«
 • Draag&Dans
 • Bruidsparencursus
 • Samen uw vaste avond uit...

  Gun je stoel een vrije avond!

  Niets leuker dan samen op de dansvloer heel veel plezier hebben... U danst met uw eigen partner, vergeet de zorgen van het werk en doet nieuwe kennissen op! Naast de danslessen bijna wekelijks ons DansCafé op zaterdagavond. Gezellige moderne muziek, een hapje een drankje.... Kortom Quality Time!
 • Vanaf 4 jaar ...

  Kinderen en muziek..... deze combinatie kan slechts leiden tot 1 bezigheid: DANSEN!!
  Heel veel kinderen hebben de afgelopen jaren de eerste kennismaking met dansles in onze dansschool mee mogen maken. Ieder jaar weer heel veel blije kinderen op de dansvloer gezien, was het niet in de dansschool dan was het zeker wel in onze tweejaarlijkse theatervoorstellingen in het Castellum Theater. 
 • Let's go urban ...

  Sinds eind jaren 90 hebben de Urban dansstijlen een ware vogelvlucht genomen. Streetdance, HipHop, what's in a name. Coole moves, vette muziek en met je vrienden en vriendinnen helemaal los gaan, daar gaat het om!
 • Fit, Fitter, Fitst....

  Een workout die eigenlijk geen workout is!

  De drie kwartier vliegen om, je hebt niet een in de gaten dat de calorieën eraf vliegen. En waarom? Je danst, danst en danst. De opzwepende zuidamerikaanse ritmes van salsa, merengue, cumbia maar ook afgewisseld met swingende rock 'n roll en cha cha cha  zorgen ervoor dat je volledig "uit je dak" gaat. Met een goed gevoel begin je dan aan de rest van de dag of avond!
 • Nieuw dit voorjaar!

  Draag&Dans is voor moeders en/of vaders die met hun baby of jonge peuter in de draagdoek of -zak willen dansen.
 • De grote dag .....

  .... komt eraan en natuurlijk wil je het feest stijlvol kunnen openen.

  Speciaal voor bruidsparen die zichzelf weinig tijd gunnen en/of een originele openingsdans willen, is de bruidsparen-privé-cursus een uitkomst!

  Klik hier voor meer info!


FOXY KIDSCURSUS

Voor kinderen tot 6 jaar kennen we de curusussen Foxy 1 en Foxy 2:

Foxy 1 is de dans- en beweegcursus voor peuters van 2 en 3 jaar. Op een speelse manier leren kinderen onder begeleiding van een ouder of grootouder bewegen op muziek, aan de hand van bewegingen ruimte, taal en getalbegrip ontwikkelen. Een prima voorbereiding op de latere dansprogramma's. 

Foxy 2 is dé danscursus voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Hier wordt voor het eerst begonnen met echte dansjes op leuke muziek met op de leeftijd van deze kinderen afgestemde bewegingen. Een hele goed voorberieiding voor de streetdance en hiphopcursussen voor kids vanaf 7 jaar.

Beide cursussen bestaat uit lesperiodes van 13 weken. Halverwege en aan het einde van de periode is er een kijles voor de ouders. Na de tweede periode is er nog een verlengingsperiode tot aan de zomervakantie. Deze wordt afgesloten met een echte officiele danstest.


De lestijden zijn:

Cursus: Lesdag: Lestijd: Eerste les:
Lokatie Zaalbergstraat 13:      
Foxy 1 (peuterdans 2-3 jaar) woensdag 9.30 - 10.30 tot nader order uitgesteld
Foxy 2 (4-6 jaar) maandag 16.00 - 17.00 21 september 2020
       
       
Klik hier voor: Cursusprijs Inschrijven Inschrijfvoorwaarden