Hallo, om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn gebruiken we cookies. Dat je het weet, dus door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en het privacy beleid.   
OK
 • Scholieren
 • Volwassenen
 • Streetdance Kids
 • Streetdance HipHop
 • Zumba® / LaBlast®
 • Draag&Dans
 • Bruidsparencursus
 • Leuk, leuker, leukst....

  Al jarenlang zijn onze stijldanscursussen voor scholieren een goede start van het weekeinde. Met je vrienden en vriendinnen van de sportclub of school heeeeeeel veel vette pret op het parket!
  Geen gedoe met saaie muziek en tuttige danspasjes en van die enge handjes. Nee gewoon uit je bol gaan op de dansvloer met allemaal vlotte jongens en meiden.... en de leukste feesten!
 • Samen uw vaste avond uit...

  Gun je stoel een vrije avond!

  Niets leuker dan samen op de dansvloer heel veel plezier hebben... U danst met uw eigen partner, vergeet de zorgen van het werk en doet nieuwe kennissen op! Naast de danslessen bijna wekelijks ons DansCafé op zaterdagavond. Gezellige moderne muziek, een hapje een drankje.... Kortom Quality Time!
 • Vanaf 4 jaar ...

  Kinderen en muziek..... deze combinatie kan slechts leiden tot 1 bezigheid: DANSEN!!
  Heel veel kinderen hebben de afgelopen jaren de eerste kennismaking met dansles in onze dansschool mee mogen maken. Ieder jaar weer heel veel blije kinderen op de dansvloer gezien, was het niet in de dansschool dan was het zeker wel in onze tweejaarlijkse theatervoorstellingen in het Castellum Theater. 
 • Let's go urban ...

  Sinds eind jaren 90 hebben de Urban dansstijlen een ware vogelvlucht genomen. Streetdance, HipHop, what's in a name. Coole moves, vette muziek en met je vrienden en vriendinnen helemaal los gaan, daar gaat het om!
 • Fit, Fitter, Fitst....

  Een workout die eigenlijk geen workout is!

  De drie kwartier vliegen om, je hebt niet een in de gaten dat de calorieën eraf vliegen. En waarom? Je danst, danst en danst. De opzwepende zuidamerikaanse ritmes van salsa, merengue, cumbia maar ook afgewisseld met swingende rock 'n roll en cha cha cha  zorgen ervoor dat je volledig "uit je dak" gaat. Met een goed gevoel begin je dan aan de rest van de dag of avond!
 • Nieuw dit voorjaar!

  Draag&Dans is voor moeders en/of vaders die met hun baby of jonge peuter in de draagdoek of -zak willen dansen.
 • De grote dag .....

  .... komt eraan en natuurlijk wil je het feest stijlvol kunnen openen.

  Speciaal voor bruidsparen die zichzelf weinig tijd gunnen en/of een originele openingsdans willen, is de bruidsparen-privé-cursus een uitkomst!

  Klik hier voor meer info!


FOXY DANSDIPLOMA
Foxy Dansdiploma is ons speciale dansprogramma voor kinderen tot 6 jaar. 

Het programma Foxy 1 is er voor de kinderen van 1½ tot 3. Eigenlijk vanaf het moment dat ze kunnen lopen kunnen kinderen samen met een ouder of grootouder meedoen aan deze leuke lessen.
Iedere les is een feestje! Springen, rollen, draaien, tellen, tijd, taal, en natuurlijk dansen; veel thema's komen elke week aan bod. Kinderen maken grote vorderingen en genieten zichtbaar van de les. Deze kinderen hebben een enorme voorsprong als zij t.z.t. naar groep 1 gaan!

Het programma Foxy 2 is voor kinderen van 4 tot 6. Geheel zelfstandig nemen zij deel aan deze lessen. Nadruk ligt op het plezier in bewegen op muziek en het spelenderwijs aanleren van algemene dansvaardigheden. Foxy 2 is een prima voorbereiding op alle verschillende dansstijlen die vanaf 6 jaar worden aangeboden.

Een cursussen Foxy Dansdiploma worden aangeboden in reeksen van 10 lessen. Iedere reeks wordt feestelijk afgesloten met een diploma-uitreiking. Je kunt meerdere opeenvolgende reeksen volgen.

Het tarief voor de Foxy Dansdiplomalessen is inclusief een introductiereductie gesteld op € 60,-. (normaal € 87,50)
De eerste 16 nieuwe aanmeldingen (= nog niet eerder meegedaan) ontvangen een extra korting van € 20,-. De eigen bijdrage is dan slecht € 40,- per kind


De lestijden zijn:

Cursus: Lesdag: Lestijd: Eerste les:
Lokatie Danscentrum      
Foxy 1 woensdag 9.30 - 10.15 9 januari 2019
Foxy 2 maandag 16.00 - 17.00 14 januari 2019
Lokatie Ridderveld      
Foxy 2 (Basisschool Het Spectrum) woensdag 15.00 - 16.00 30 januari 2019
Klik hier voor: Cursusprijs Inschrijven Inschrijfvoorwaarden